Az erdei iskoláról


2002-ben bekövetkezett "Iskolává válásunk" ellenére mindmáig sikerült megőriznünk családias jellegünket. Mindez párosul a szakmailag felkészült, gyermekcentrikus programvezetői csapattal, akik erdészek, vadászok, illetve a természetvédelem és a környezeti nevelés területén tevékenykedő szakemberek.


90 fő elhelyezését tudjuk biztosítani 10 faházunkban (60 fő) és a főépületünkben (30 fő).

 

Étkezésünk Svédasztalos amivel a gyerekek választékosságát szeretnénk biztosítani.

Esetleges ételérzékenységnél is tudunk segítséget nyújtani az ételek elkészítésében!

(tej,liszt,cukor,vegetáriánus...stb)!!!


2005-től minősített erdei iskolai szolgáltatást biztosítunk a hozzánk látogató vendégeinknek.

 

meisz   meisz1

 

Komplett - óvodástól középiskolás korcsoportig kiterjedő - erdei iskolai programmal rendelkezünk, amely az Erdei Iskola/Programok menüpont alatt tekinthető meg. A foglalkozások önmagukban és egymással kombinálva is tartalmas "kikapcsolódva tanulást" biztosítanak a hozzánk betérőknek. Amennyiben programkínálatunkban nem szereplő foglalkozást igényelne, úgy forduljon hozzánk bizalommal és mi mindent megteszünk, hogy megvalósítsuk elképzelését.

 

Ha csak egy napra érkezik hozzánk, abban az esetben is tudunk tartalmas programot összeállítani gyerekcsoportja részére!

 

Nem csak tanítunk, de nevelünk is. Elfogadásra, toleranciára, tiszteletre. Azokra az értékekre, amelyek sajnos napjainkban kiveszőfélben vannak. Arra törekszünk, hogy a mennyiségi szemlélettel szemben minőségi szolgáltatást nyújtsunk. Tudást, de legfőbbképpen környezettudatos szemléletet adjunk át a gyerekeknek az aktuális pedagógiai eljárások alkalmazásával, önálló információszerzéssel, de leginkább a minket körülvevő világ megtapasztaltatásával.

 

magyarkut erdei iskola rolunk

 

Copyright © 2015 Magyarkúti Fogadó és Erdei Iskola